Kamers & suites

Superior Ganda Room
vanaf €120,00

Onze 3 gezellige superior kamers (van 19 tot 22 m2), op het gelijkvloers zijn uitgerust met boxspring bedden van hoge kwaliteit, een badkamer met douche, toilet, haardroger en luxe doucheproducten, gratis Wifi, een flatscreen TV.

Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.

Een van de Superior kamers komt uit op de rustige patio.

deluxe GANDA Room
vanaf €155,00

Onze 2 deluxe kamers (van 22 tot 25 m2) op de eerste verdieping zijn uitgerust met boxspring bedden van hoge kwaliteit, een badkamer met een regendouche, toilet, haardroger en luxe doucheproducten, gratis Wifi, een flatscreen TV.


Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.

Ganda suite 
vanaf €195,00

De 2 suites op de 2de verdieping (45 tot 65 m2) onder het eeuwenoude houten gebinte, hebben toegang tot het ruime panoramisch terras met zicht op de St Baafstoren. Deze 2 suites die met elkaar kunnen communiceren zijn ook ideaal voor een verblijf van grotere gezinnen of personen die een hele verdieping voor zich willen. De suite op het gelijkvloers heeft een aparte veranda met een knusse zithoek.

Ze zijn allen uitgerust met boxspringbedden van hoogstaande kwaliteit, een badkamer met een regendouche, 1 of 2 lavabo’s, een afgezonderd toilet, haardroger en luxe doucheproducten, badjassen en slippers, gratis Wifi, een flatscreen TV. 


Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.