Boek rechtstreeks

en geniet van de beste prijs

 
 
 

Kamers & suites

Superior Ganda Room
vanaf €130,00

Onze 3 gezellige superior kamers (van 19 tot 22 m2), op het gelijkvloers zijn uitgerust met boxspring bedden van hoge kwaliteit (1m60 of 1m80 breed), een badkamer met douche, toilet, haardroger en luxe Terraké doucheproducten, gratis Wifi, een flatscreen TV.

Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.

Een van de Superior kamers komt uit op de rustige patio.

Deluxe Ganda Room
vanaf €155,00

Onze 2 deluxe kamers (van 22 tot 25 m2) op de eerste verdieping zijn uitgerust met boxspring bedden (1m80 breed) van hoge kwaliteit, een badkamer met een regendouche, toilet, haardroger en luxe Terraké doucheproducten, gratis Wifi, een flatscreen TV.

Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.

Ganda Suite 
vanaf €195,00

Op het gelijkvloers bevindt zich onze suite (45 m2) met aparte veranda en knusse zithoek. Op de 2de verdieping bevinden zich 2 suites (45 tot 65 m2) onder het eeuwenoude houten gebinte.  Allen hebben hebben toegang tot het ruime panoramisch terras met zicht op de St Baafstoren. Deze 2 bovenste suites kunnen met elkaar communiceren en zijn ideaal voor een verblijf van grotere gezinnen of personen die een hele verdieping voor zich willen. 

Ze zijn allen uitgerust met boxspringbedden van hoogstaande kwaliteit (1m80 breed), een badkamer met een regendouche, 1 of 2 lavabo’s, een afgezonderd toilet, haardroger en luxe Terraké doucheproducten, badjassen, gratis Wifi, een flatscreen TV.

Thee en koffie zijn beschikbaar in het salon.

x

Boek hier rechtstreeks op onze site!

Zo bent u verzekerd van de beste voorwaarden
(zowel prijs als annulatie voorwaarden)
en direct contact met uw hosts!