Boek rechtstreeks

en geniet van de beste prijs

 
 
 

Life in Gent

Tijdens een weekend of een verblijf voor zaken zal u kunnen ontdekken dat Gent een van de mooiste, gezelligste en interessantste steden in België en zelfs Europa is.

de mooiste stad van vlaanderen

Gent is ook een heel goed bewaarde historische stad met haar imposante kerken, oude kanalen waarlangs het heel aangenaam flaneren is. Gent is trouwens afgeleid van Ganda, ontstaan aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie.

Gent is heel goed gelegen om andere steden in Vlaanderen en België te bezoeken met de auto of de trein: Brugge, Brussel en Antwerpen en ook de kust aan de Noordzee liggen op 35 à 50 minuten van Gent.

gent bezoeken

Neem gerust de tijd om een van de vele musea te bezoeken (het MSK, Museum voor Schone Kunsten, het S.M.A.K, het dynamisch en eigenzinnig museum voor moderne kunsten, het STAM, het stadsmuseum op de Bijloke, Design Museum Gent, het M.I.A.T, een bruisend museum in een prachtig industrieel pand…)

Gent is ook een bruisende en multiculturele stad temidden Vlaanderen. Het uitgebreide winkel-wandelgebied, de vele kunstgalerieën en een ruim aanbod aan cafés en restaurants maken van Gent een trendy trekpleister.

Vanuit Ganda Rooms & Suites kan u dit allemaal makkelijk te voet gaan bezoeken.

concerten, festivals & activiteiten

Heel het jaar door biedt Gent concerten, theater, opera en festivals aan die op zich de moeite waard zijn om er een aantal dagen voor uit te trekken.

Ontdek de jaarlijkse Gentse Feesten in de tweede helft van juli, het Gent Jazz Festival ook in juli, waar ook internationale sterren op afkomen, OdeGand in september, het Lichtfestival eind januari, Floraliën eind april.

In Oktober is er het vermaarde Filmfestival en in november fietst u naar de Zesdaagse waar u getuige bent van de snelheid van toprenners op de piste van het Kuipke. Of waarom niet een voetbalmatch van AA Gent live meevolgen in de gloednieuwe Ghelamco arena.

gent for business

Voor zakenlui is Gent ideaal gelegen, dichtbij de business sites en de haven. Met de tram kan u zich overal en snel verplaatsen, ook naar Gent Expo waar allerlei beurzen en tentoonstellingen worden georganiseerd.

Als u een afspraak voor zaken wil maken of een vergadering wil organiseren kunnen we dat zeker voor u doen.

 
 

Superior rooms

Onze superior kamers (van 19 tot 22 m2) op het gelijkvloers.

vanaf € 135,00

 
 

Deluxe rooms

Onze deluxe kamers (van 22 tot 30 m2) op de eerste verdieping

vanaf € 155,00

 
 

Ganda Suites

De suites op het gelijkvloers of op de 2de verdieping.

vanaf € 195,00