Boek rechtstreeks

en geniet van de beste prijs

 
 
 

Life in Ganda

Of u nu zoekt naar een charmehotel of een Bed & Breakfast in Gent, u zult heerlijk kunnen ontspannen in het 18de eeuwse herenhuis dat in een rustige straat op een steenworp van de Sint-Jacobskerk in het historische centrum en op 4 minuten wandelen van de Vrijdagsmarkt gelegen is.

Breakfast at Ganda

Het ontbijt wordt iedere ochtend geserveerd in het salon, aan de lange gastentafel of op een van de terrasjesOm uw dag met volle energie te kunnen inzetten bieden we u een ontbijtbuffet aan met verschillende soorten brood, ontbijtkoeken, beleg, confituren, yoghurts en andere melkprodukten, vers fruitsap, koffie en thee.

Food and drinks at Ganda

Tijdens uw verblijf bieden we koffie en thee aan in het ruime salon. 's Avonds kan u genieten van een glas wijn, een Belgisch bier of een aperitief rond het haardvuur. Bij mooi weer kan u ontspannen op een van de terrassen of in de patio.  

Voor uw lunch of diner helpen wij u graag bij het vinden en reserveren van een van de vele goede restaurants in Gent. Voor reservaties tijdens het weekend mag u ons zeker altijd op voorhand contacteren.

 
 

Superior rooms

Onze superior kamers (van 19 tot 22 m2) op het gelijkvloers.

vanaf € 135,00

 
 

Deluxe rooms

Onze deluxe kamers (van 22 tot 30 m2) op de eerste verdieping

vanaf € 155,00

 
 

Ganda Suites

De suites op het gelijkvloers of op de 2de verdieping.

vanaf € 195,00

x

Boek hier rechtstreeks op onze site!

Zo bent u verzekerd van de beste voorwaarden
(zowel prijs als annulatie voorwaarden)
en direct contact met uw hosts!